top of page

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

 

Contact

 

info@events2move.nl

06-44643306

 

 

Evenementenbureau Houten

Evenementenbureau Houten

The Ultimate Fit & Fun Challenge

Sportief, Teambuilding, Bubbel Voetbal, Bootcamp

Wij heten u van harte welkom bij The Ultimate Fit & Fun Challenge in het prachtige en bijzondere gebied van de Hollandse Waterlinie! The Ultimate Fit & Fun Challenge is een unieke combinatie van individueel- en teamspel met een hoog fun gehalte, waarbij sportiviteit voorop staat.

 

Beatz2Beat, Bootcamp, Bubbel Voetbal
Sporten moet ook LEUK zijn! Samen met je team werken aan je fitheid, en ook nog eens plezier hebben? Dat kan met The Ultimate Fit & Fun Challenge. In groepsverband trainen en presteren leidt tot teambuilding en onderlinge verbondenheid. Kortom sportieve teambuilding en vermaak op de mooiste forten van de Hollandse Waterlinie!

Beatz2Beat                                                                                                                                45 minuten
Beatz2Beat is ontwikkeld als starter van The Ultimate Fit & Fun Challenge. In deze warming-up wordt aan kracht en uithoudingsvermogen gewerkt. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt Beatz2Beat echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Deze warming-up laat het lichaam swingend in beweging komen, waarbij er wordt gestart met lichte gewichten.

Bootcamp                                                                                                                                   60 minuten
In de heerlijke frisse buitenlucht krijgen jullie een 60 minuten durende training. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden daarbij met elkaar afgewisseld. Het hele lichaam wordt getraind: een Full Body workout! We maken gebruik van de natuur zoals heuvels, bankjes en bomen; van het eigen lichaam, zoals push ups, sit ups, squats en lunges en ook maken we gebruik van verschillende materialen zoals fitnesselastieken, kettlebells, medicineballs, snelheidsladder en bokshandschoenen. Veel oefeningen zijn in duo of groepsverband. Hierdoor leren collega’s op elkaar te vertrouwen en hebben ze ook FUN. Want naast keihard bikkelen wordt er zeker ook gelachen. Na de training voel je je fitter en het is een BOOST voor de TEAMSPIRIT!

Bubbel Voetbal                                                                                                                         60 minuten
Met Bubbel Voetbal dragen de spelers een opgeblazen pak dat als stootkussen dient. Hiermee kan gebotst, geduwd en gevallen worden zonder daar iets van te voelen. Deze mogelijkheid levert vaak hilarische taferelen op wanneer u uw collega, vriend, of familie over de kop ziet stuiteren. Voetbal spelen, alleen dan net een beetje anders! Met deze nieuwe tak van sport, speelt u het reguliere voetbal, alleen gelden er net wat afwijkende regels. U mag namelijk uw tegenstander uit het veld botsen. Zorg dat u het veld vrij maakt en geef uw tegenstander een fikse beuk, zodat u samen met uw team het winnende doelpunt kunt maken! Bubbel Voetbal is zowel indoor als outdoor te spelen en elke locatie met een zand- gras of zaalondergrond is geschikt. Maak met Bubble Voetbal uw teambuildingsdag compleet.

 

Prijs: Tot 20 personen € 550,00 excl. BTW, daarna € 27,50 excl. BTW extra p.p.
Duur: Circa 3 uur

Copyright 2012 Events2movE

Events2movE

T: 06-44643306      ​

Links: 


bottom of page